Home Bedrijfsprofiel Machines Producten Contact

 Privacyverklaring Gereedschapmakerij Mill

Gereedschapmakerij Mill, gevestigd aan Hertsweg 1 5451 GS te Mill, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Gereedschapmakerij Mill
Hertsweg 1
5451 GS Mill
+31 485 453635
www.gereedschapmakerijmill.nl

Functionaris Gegevensbescherming

M.C. de Vet - Meulepas is de Functionaris Gegevensbescherming van Gereedschapmakerij Mill. Zij is te bereiken via mail@gereedschapmakerijmill.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Gereedschapmakerij Mill verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- voor- en achternaam
- geslacht
- adresgegevens
- telefoonnummer
- e-mailadres
- bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Gereedschapmakerij Mill verwerkt géén bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens.

Als u er van overtuigd bent dat wij zonder uw toestemming persoonlijke en/of bijzondere

of gevoelige gegevens van u hebben verzameld, neem dan contact met ons op via mail@gereedschapmakerijmill.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Gereedschapmakerij Mill verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- u te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- u te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- om goederen en diensten bij u af te leveren
- het afhandelen van uw betaling
- verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Gereedschapmakerij Mill verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Gereedschapmakerij Mill bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Mocht u geen gebruik meer maken van de diensten van Gereedschapmakerij Mill dan worden uw persoonsgegevens 2 jaar na de laatst verleende dienst verwijderd.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Gereedschapmakerij Mill neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste

openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via mail@gereedschapmakerijmill.nl.

Gereedschapmakerij Mill verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Gereedschapmakerij Mill blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Geautomatiseerde besluitvorming

Gereedschapmakerij Mill neemt géén besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen op basis van geautomatiseerde verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

Gereedschapmakerij Mill gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeurs-instellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Gereedschapmakerij Mill en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar mail@gereedschapmakerijmill.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.

Gereedschapmakerij Mill wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoons-gegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Gereedschapmakerij Mill  -  Tel 0485-453635  -  mail@gereedschapmakerijmill.nl

Privacyverklaring

metaalunie